Feb 14, 2019, 1:20 PM

Само болката държи 

  Poetry » Phylosophy
426 0 0

Когато всичко ти върви
и пътят и завой не прави,
единствено оставаш ти,
къде намираш да забрави.

 

Когато нямаш врагове
и приятелите липсват,
и спохождат бесове,
щом и часовете писват,

 

само болката държи,
като улична камбана
и животът да тежи,
да си буден на волана.

© Рот Кив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??