9 июл. 2017 г., 00:12

Само да имах щастие 

  Поэзия
352 2 5

 

Той мечтае спокойствие.
Как да му давам спокойствие?
Тъжното вече обзема ме.
Някак не стигам за времето.
Искат ме още по-силно,
още по-мрачно-горчиво.
Днес ще съм малко по-мила...
Къде ли са слънчогледите?

© Йоана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??