Уморен, сънят по клепките се стича -
залива ме бавно прокобата ти зла
и макар да казвах, че не те обичам,
за сетен път към теб се носи мисълта.
И силно искам аз да те прокудя
веднъж завинаги далече от съня,
а не отново сам-сама да се събудя
в несподеления ламтеж по любовта.
Нощем по устните целувката ти лепне,
но мигом изчезва тя на сутринта
и в главата си чувам гласът ти да шепне:
До утре вечер, ще се видим пак в съня!
© Кристина Все права защищены