Jan 1, 2009, 1:52 PM

Само и единствено в съня ми 

  Poetry » Love
843 0 3

Уморен, сънят по клепките се стича -

залива ме бавно прокобата ти зла

и макар да казвах, че не те обичам,

за сетен път към теб се носи мисълта.

 

И силно искам аз да те прокудя

веднъж завинаги далече от съня,

а не отново сам-сама да се събудя

в несподеления ламтеж по любовта.

 

Нощем по устните целувката ти лепне,

но мигом изчезва тя на сутринта

и в главата си чувам гласът ти да шепне:

До утре вечер, ще се видим пак в съня!

 

© Кристина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??