4 янв. 2008 г., 21:55

Само миг... 

  Поэзия » Другая
949 0 6
                         Само    миг...

            Пианото  проплака ли в  нощта,
            докосна ли сърцето  наранено,
            вятър  струните  далеч  подема
            душа ми, накъде ли днес поема...!?!

            Нежен  полъх с  тръпка  ме зове,
            очи  ще  срещна  тъжни, уморени.
            И как  светът  замръква, само  миг...
            и  две  души  отвъд  са разделени...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??