17 февр. 2008 г., 17:38

Само моя 

  Поэзия » Любовная
605 0 3
Само моя

на Янч

Аз не давам на никой друг да те докосва
без изричното ми позволение.
Не давам да гали душата ти боса.
Теб - мое вдъхновение,
теб на никого не те отстъпвам.
За себе си само те пазя.
За тебе всяка секунда тръпна.
Не искам, не умея да мразя,
ала честно ти казвам, побърквам се,
когато някой докосне косите ти.
Не ми се иска, но, мила, обърквам се.
Не давам да обичат очите ти...

3:33
17.02.08 г.

© Люляк Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??