Feb 17, 2008, 5:38 PM

Само моя 

  Poetry » Love
604 0 3
Само моя

на Янч

Аз не давам на никой друг да те докосва
без изричното ми позволение.
Не давам да гали душата ти боса.
Теб - мое вдъхновение,
теб на никого не те отстъпвам.
За себе си само те пазя.
За тебе всяка секунда тръпна.
Не искам, не умея да мразя,
ала честно ти казвам, побърквам се,
когато някой докосне косите ти.
Не ми се иска, но, мила, обърквам се.
Не давам да обичат очите ти...

3:33
17.02.08 г.

© Люляк All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??