Само при Теб има облекчение,
едно истинско успокоение,
драгоценната Ти свята кръв
върши чудеса, знамения.
Позволи ми да застана
под този свят покров
за истинско спасение
и душевно обновление.
Мили Господи Иисусе,
пак при Тебе идвам аз -
с единствена надежда
живота свой да спася.
Тъй е леко на душата.
Теб намерила съм аз.
Моя сила и надежда -
Небесни мой баща.
Дар от небе
© Доми Все права защищены