Как исках да избягам, а останах.
И трябваше да мразя, а простих.
Сега у мен невидима камбана
за този случай спомени реди...
Какво от туй, че се показах силна,
когато не престава да боли?
При теб е слънчево, а тук е сиво.
И ето, пак започва да вали.
© Елица Ангелова Все права защищены
ще го допълня с мото, защото така не е много ясна първата част...
Благодаря ви, че го приемате и в този вид.
Усмихнат уикенд на всички!