22 июн. 2010 г., 13:21

Само ти 

  Поэзия » Любовная
840 0 0

Никой не ще те нарани,

докато има Аз и Ти,

никой не ще те натъжи,

докато си в сърцето ми.

 

За мен единствен си, разбери,

единствен и неповторим,

Аз и Ти завинаги -

съюзът неразрушим.

 

Никой не ще ни раздели,

дори и в мечтите си,

никой не ще ме плени,

само и единствено Ти!

 

© Габриела Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??