Никой не ще те нарани,
докато има Аз и Ти,
никой не ще те натъжи,
докато си в сърцето ми.
За мен единствен си, разбери,
единствен и неповторим,
Аз и Ти завинаги -
съюзът неразрушим.
Никой не ще ни раздели,
дори и в мечтите си,
никой не ще ме плени,
само и единствено Ти!
© Габриела Христова All rights reserved.