22 jun 2010, 13:21

Само ти 

  Poesía » De amor
841 0 0

Никой не ще те нарани,

докато има Аз и Ти,

никой не ще те натъжи,

докато си в сърцето ми.

 

За мен единствен си, разбери,

единствен и неповторим,

Аз и Ти завинаги -

съюзът неразрушим.

 

Никой не ще ни раздели,

дори и в мечтите си,

никой не ще ме плени,

само и единствено Ти!

 

© Габриела Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??