22 дек. 2007 г., 00:11

Само ти... 

  Поэзия » Любовная
568 0 2



Песента в нощта ме гали нежно,
а вън е мраз, вали, вали...
Любовта гореща, за теб ожида,
обич моя, нужна си ми само ти...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??