27 февр. 2007 г., 15:07

САМО ВЕДНЪЖ 2 

  Поэзия
828 0 18

погалвам те

   с изгарящи устни

 разпръсквам се

    по цялото ти тяло

        настръхнало

           от желание

потъваш в мен

потръпвам от сладост

    дочувайки

      най-сладкия стон

          докосващ сетивата

изгарям с теб

   извън всяка

      реалност

докосвам звездите

  с очи

    и прекрасно блаженство

      се разлива

         като магия

            по тялото ми

отдай ми се

изцяло

изпивай

   влагата ми

      породена

        от страстта

           която тлее

  във всяка моя частица

бъди мой

преливай чувства

   и ме изрисувай

      с тях

         и аз

            ще ти даря

                една незабравима

                    нощ

      

бъди с мен

сега

не после

защото

аз съм това

което

ще ти се случи

 

само веднъж

 

 

 

Креми...27.02.07

© Кремена Стоева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??