- Да:
Шепот...шепот...шепот....
парещо-накъсан диша в мен
Дихание изпива друго
Страстна нощ........
Безпаметно-извикан стон..........
И няма....,няма друго...
Любов с Любов се люби
И всичко, всичкото това....
едва не ни погуби.
И няма…,няма друго.
- И вече не танцуваш?
- Танцуваш, но ”кадрил”.
Ренета
© Ренета Първанова Все права защищены
нивга не загубвай,
любовта е битка,
другия погубвай!"...цитат от мое старо стихо....