12 окт. 2013 г., 20:35

Само за мен 

  Поэзия » Любовная
582 0 0

Само за мен

 

Усмихваш ми се скрито,

даряваш ме с любов,

лицето ти сияе

от твоя блогослов.
И аз се вглеждам в тебе

с тъга, с любов, със плам

и нежно ти нашепвам...

                                              Обичам те...

© Вал Герх Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??