25 мая 2007 г., 20:44

Само за теб.. 

  Поэзия
675 0 3
Aко погледнеш през прозореца чист,
ще видиш погледа ми влюбен, лъчист,
ще усетиш прегръдката на вятъра мил,
ще получиш това, което съм пратил.
Хиляди целувки, безброй, без име дори.
Само за теб, за твоите мили очи.
Само за теб това сърце тупти.
Само за теб преборва звезди.
Само за теб преплува реки.
Само за теб то в небето лети.
Само за теб... забравя мечти.
Защото животът е по-сладък така
от мечтата далеч - в реалността!
Защото там си ти, моя любов,
там си, викам те - това е моя зов!
Казвам, че те обичам, мило, разбери.
За теб това сърце не говори, а крещи,
защото съдбата не иска да повярва,
че любов на нас само ни трябва,
за да живеем, да копнеем, да шептим,
да мечтаем, споделяме, дори да летим!
Не вярва, че след като света обиколи,
друга любов като нашата не откри!!!

© Няма значение Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??