23 авг. 2017 г., 21:57

Само за теб 

  Поэзия » Любовная
415 2 3

 

Нощта нетърпеливо ни прегърна,
отново във очите ти потънах,
порой от луди чувства се завърна,
по твойте устни себе си намерих.

А ти ухаеш на море и вино,
и на любов, на моите целувки,
щастлива съм, че с тебе преоткривам
света без страх и свян, и без преструвки!

Кортеж от пеперуди сякаш литна,
любовните ни ласки с теб понесъл,
но ти ме дръж, косите ми разплитай,
кажи ми колко дълго си ме търсил!

За теб звездите с устни нарисувах,
в очите ми душата да съзираш,
на времето във бездната сурова,
единствено за теб да се прераждам!

© Евгения Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??