30 нояб. 2016 г., 23:03

Самодива 

  Поэзия » Другая
479 1 5

Под небесните пътеки
танц подемат лист и клон;
(без)шум от рокля лека
е подгонил вятърният стон.

Бързат стъпки затаени,
закъснели като стон;
и дървета, и цветя смирени
отдръпват се в поклон.

© Александър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??