Nov 30, 2016, 11:03 PM

Самодива 

  Poetry » Other
481 1 5

Под небесните пътеки
танц подемат лист и клон;
(без)шум от рокля лека
е подгонил вятърният стон.

Бързат стъпки затаени,
закъснели като стон;
и дървета, и цветя смирени
отдръпват се в поклон.

© Александър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??