8 февр. 2013 г., 14:12

Самота 

  Поэзия » Любовная
599 0 0

 

Седя премръзнала във мрака,

потънала във самота...

А някога летях щастлива сред звездите,

не стихваше смеха.

Живях щастлива и обичана,

лъчи докосваха душата,

в очите ми грееше светлината...

Сега съм само пепел...

Летях, но паднах във прахта...

Сърцето ми кърви, душата е във рани,

отдавна няма го смеха.

Седя сама премръзнала във мрака

и тихо стене моята душа...

Очите вдигам към небето

и моля се да си отида,

ненужна, захвърлена в прахта,

аз чакам да ме смачкаш,

дано тогава болката да секне,

дано забравя обидите жестоки,

дано тъгата си отиде...

Не искам да живея в мрака,

не искам да умирам в самота.

 

 

 

 

© Ралица Цолова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??