Седя премръзнала във мрака,
потънала във самота...
А някога летях щастлива сред звездите,
не стихваше смеха.
Живях щастлива и обичана,
лъчи докосваха душата,
в очите ми грееше светлината...
Сега съм само пепел...
Летях, но паднах във прахта...
Сърцето ми кърви, душата е във рани,
отдавна няма го смеха.
Седя сама премръзнала във мрака
и тихо стене моята душа...
Очите вдигам към небето
и моля се да си отида,
ненужна, захвърлена в прахта,
аз чакам да ме смачкаш,
дано тогава болката да секне,
дано забравя обидите жестоки,
дано тъгата си отиде...
Не искам да живея в мрака,
не искам да умирам в самота.
© Ралица Цолова All rights reserved.