18 янв. 2008 г., 08:29

Самота 

  Поэзия » Любовная
873 0 28

Не ме запита никой, от какво боли

сърцето ми от мъка натежало...

Самотен скитам... Ден след ден... Ах, как горчи

животът, несподелен със друг останал...

 

 

 

                                                  

 

© АГОП КАСПАРЯН Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??