18.01.2008 г., 8:29 ч.

Самота 

  Поезия » Любовна
874 0 28

Не ме запита никой, от какво боли

сърцето ми от мъка натежало...

Самотен скитам... Ден след ден... Ах, как горчи

животът, несподелен със друг останал...

 

 

 

                                                  

 

© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??