5 июн. 2007 г., 12:58

Самота  

  Поэзия
695 0 0
Душата в самота по теб тъгува...
Сърцето спряло, с теб се сбогува 
И чакам тази самота да ме убие.

Защо реши да си отидеш,
да ме напуснеш?
Защо си тръгнах аз без да те спра?
Сега къде си, дори не зная.
От самота те викам да се завърнеш.

О, не недей да си отиваш, че този свят е толкова голям - 
ако си тръгнеш няма да мога да те намеря,
а под слънцето друг като теб няма,
а ти трябва да знаеш, че за да бъдем заедно, съм готова на всичко:
дори и в името на любовта да се науча да прощавам.


Защо реши да си отидеш,
да ме напуснеш?
Защо си тръгах аз без да те спра?
Сега къде си, дори не зная.
От самота те викам да се завърнеш.


© Джени-фенка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??