19 апр. 2015 г., 10:47  

Самота 2 

  Поэзия » Любовная
285 0 0

Пуст без теб домът.

Сам съм аз на път -

сам, като в пустиня безкрайна,

далеч от красотата ти омайна.

 

Но това ти ли си... не - мираж!

Напразно искам да те видя веднъж, дваж.

Ако заплача, ще се повтори ноевият потоп -

толкова сълзи тая, но на тях - стоп!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??