15 июл. 2008 г., 23:26

Самота 

  Поэзия
625 0 4
В тишината душата ми се губи,
крещи от болка, но върви.
Върви и търси светлината,
плащайки с кървави сълзи.
От самота никога така не е
боляло, но ето, че сега боли.
Сърцето и секунда мира няма,
трепери, свива се, гори.
Пламъците бавно го изгарят
и болката в очите натежава.
Малко му остава да се пръсне,
ала нещо в него продължава да
догаря. Горят лъжи, надежди и
мечти, горят празни обещания,
а неизплакани сълзи поддържат
огъня и скоро няма да загасне.
Устните се молят за целувка и
сълзите бавно с тях се сливат,
някак си прилича на целувка,
само дето е горчива.
Очите замъглени са от болка,
вали във тях, за малко спира.
Самотата ме погубва и всичко в
мен мъчително убива.

© Йоана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??