9 окт. 2008 г., 19:01

Самота... 

  Поэзия » Любовная
752 0 1
 

Даваш ми ключ към сърцето,

но ключалката е вече сменена!

Отваряш врата към душата,

но тя е за друг отредена!

 

Към тебе протягам ръце,

но съдбата ме тегли назад!

Подхвърляш целувка студена,

а студът се превръща във ад!

 

Тъй капка по капка изгаря душата...

... Гори и надеждата,

вече сломена, а не зная

как да я върна назад.

 

Танцуваме двама, но ти си далече...

... Далече остава всичко пред нас.

Прегръщаш ме страстно, а после угасваш.

И малко по малко угасвам и аз!

© Константинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??