10 июл. 2005 г., 21:43

Самота 

  Поэзия
1164 0 3

Всяка нощ аз те сънувах!
Всеки ден с мен си ти
и в съня си гласа ти дочувах как
прелива с морските вълни.
Но ти все си така далеч, както
онази далечна звезда. Как аз горещо
желая купчина ласки от твоята ръка.
Зная, че ти ще се върнеш при мен
в стария запустял град и в нощта ще ме
пробудиш, за да докоснеш с нежност
моята душа....!!!

© Жана Няма Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??