7 мар. 2013 г., 16:07

Самота 

  Поэзия » Любовная
733 0 0

До полуда стяга се душата ми без тебе

и до кръв прехапвам устни във нощта.

Защо залъгвам се?!

Прости ми!

Не ще ни срещне с теб отново любовта.

 

Защо ти вярвам?!

Аз сама не зная...

Една мечта си ти за мен сега.

Защо са ми усмивките излишни,

щом на лицето пише САМОТА?

© Ивелина Станева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??