7.03.2013 г., 16:07 ч.

Самота 

  Поезия » Любовна
803 0 0

До полуда стяга се душата ми без тебе

и до кръв прехапвам устни във нощта.

Защо залъгвам се?!

Прости ми!

Не ще ни срещне с теб отново любовта.

 

Защо ти вярвам?!

Аз сама не зная...

Една мечта си ти за мен сега.

Защо са ми усмивките излишни,

щом на лицето пише САМОТА?

© Ивелина Станева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??