17 февр. 2009 г., 09:06

Самота 

  Поэзия
809 0 2

 

И в душата ти е буря,

и изригващ си вулкан, и в

агония се гърчиш, и

притихваш, и си сам.

 

Сам със  тишината своя,

сам с пресъхнали от плач очи,

сам със пустотата своя

си оставаш ти.

© СТЕФКА ИЛИЕВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??