Feb 17, 2009, 9:06 AM

Самота 

  Poetry
810 0 2

 

И в душата ти е буря,

и изригващ си вулкан, и в

агония се гърчиш, и

притихваш, и си сам.

 

Сам със  тишината своя,

сам с пресъхнали от плач очи,

сам със пустотата своя

си оставаш ти.

© СТЕФКА ИЛИЕВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??