17.02.2009 г., 9:06 ч.

Самота 

  Поезия
795 0 2

 

И в душата ти е буря,

и изригващ си вулкан, и в

агония се гърчиш, и

притихваш, и си сам.

 

Сам със  тишината своя,

сам с пресъхнали от плач очи,

сам със пустотата своя

си оставаш ти.

© СТЕФКА ИЛИЕВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??