28 окт. 2009 г., 12:43

Самота 

  Поэзия » Другая
807 0 2

Плувам в пустиня от пепел,

минавам през сиви стени.

Бурени и тръни,

плачат неми очи.

Каменни магнолии

разцъфват своя цвят,

когато слънцето залязва

и умира моят свят.

© Мики Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??