1 окт. 2010 г., 12:30

Самота 

  Поэзия
532 0 0


Самотата се във мен забива
и със лекота в сърцето ми се впива.
Усещам как главата ми пулсира,
сякаш в миг дори и времето се спира.

Самотен аз се лутам из безцветна пустиня,
с ужас осъзнавам зловещата картина.
Сам съм аз във този свят обречен,
сам, дори от себе си отречен.

© Фрийк Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??