Oct 1, 2010, 12:30 PM

Самота 

  Poetry
531 0 0


Самотата се във мен забива
и със лекота в сърцето ми се впива.
Усещам как главата ми пулсира,
сякаш в миг дори и времето се спира.

Самотен аз се лутам из безцветна пустиня,
с ужас осъзнавам зловещата картина.
Сам съм аз във този свят обречен,
сам, дори от себе си отречен.

© Фрийк All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??