2 июл. 2016 г., 19:25

Самота 

  Поэзия » Любовная, Другая
374 0 0

Самота


След присъда плаче празната душа.
Сякаш разядена от киселина.
Настанила се е скитница неканена...
дръзка като влюбено момче.


Заседнала в гърлото, иззидала е стена.
Излива отрова, запълва раните.
Вулканът изригнал носи чернилка,
но и тя оказва се безсилна.

 
Антоним на всяка дума живописна.
Стихийна, но някак красива.
С докосването свое разтапя плътта.
Мисълта ѝ задушава ума.
 

© Иван Чорлев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??