15 июн. 2008 г., 14:25

Самотата, даряваща щастие 

  Поэзия » Любовная
707 0 0

Живейки с надеждата за светлината,

сътворена с нейната хубост,

тя бе тъй доволна от избора си.

Избрала да бъде сама,

без любовта, даваща и

единствено самота,

разперила крила над небосвода,

тя полетя непокорно

над просторни пътища, неминати.

С усмивка и разперени крила,

тя се чувстваше по-щастлива от всякога,

самотата и даваше това.

© Ме Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??