Jun 15, 2008, 2:25 PM

Самотата, даряваща щастие 

  Poetry » Love
706 0 0

Живейки с надеждата за светлината,

сътворена с нейната хубост,

тя бе тъй доволна от избора си.

Избрала да бъде сама,

без любовта, даваща и

единствено самота,

разперила крила над небосвода,

тя полетя непокорно

над просторни пътища, неминати.

С усмивка и разперени крила,

тя се чувстваше по-щастлива от всякога,

самотата и даваше това.

© Ме All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??