12 апр. 2007 г., 11:34

Самотен ден 

  Поэзия
588 0 1
Толкова самотен ден и е мой.
Самотен днешен ден в мен съществува.
Ден самотен, приятел си с тоз покой.
Самотен ден с мен общува.

Най-самотния ден е тук - сега,
не искам вътре в него да остана.
Изчезна цветната дъга.
Срещу самотният ден с усмивка ще застана.

Толкова самотен ден и съществува.
Това е денят, в който не ще се изправя.
За тишина и мен той бълнува.
Толкова самотен ден дали ще се оправя?

Самотен ден, изчезват безцветните ти следи.
Ден самотен, няма го, човече!
Самотен ден, имаше те някога преди.
Ден самотен, като дреха ти се свлече.

© Милена Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Постигаш внушението за самотата чрез повторението.
    Виж това:
    "Най-самотният ден е тук - сега,
    не искам вътре в него да остана.
    Изчезна цветната дъга.
    Срещу самотния ден с усмивка ще застана."...и го оправи по-горе!
Предложения
: ??:??