20 нояб. 2009 г., 11:13

Самотен ездач 

  Поэзия » Другая
513 0 1

Някого викаш в тълпата,
а насреща тишина.
Пътя търсиш в тъмнината,
но попадаш на стена.
Ездач самотен е съдбата,
сам ще скиташ в нощта.

26.12.2008

© Галин Вайов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??