13 апр. 2013 г., 11:44

Самотен облак 

  Поэзия » Другая
430 0 0

Ще страдам дълго, много дълго.
Товара от плещите си ще хвърля в бездна тъмна.
Но няма да оставя във мечтите ми
самотен облак да заплува.

© Симеон Пенчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??