13 мая 2015 г., 22:08

Самотна надежда 

  Поэзия » Другая
419 0 0

Самотна надежда


Сам в празната квартира,

не успявам да заспя,

далеч от всички и в мира

живота си да подредя.


Хората около себе си отблъснах,

те няма да ми го простят,

връзката си с тях прекъснах,

чакам да ми отмъстят.


Пътя сам поех трънлив,

очаквах много "изненади",

превърнах се в саможив,

изградих своите прегради.


Бог остана, в него вярвам,

всичко друго избледнява,

болката отгоре му стоварвам,

а той само наблюдава.


С малкото останала ми прежда,

мечтите свои изтъкавам,

съдбата моя, тя ще отрежда,

за любов единствено се надявам.



12.05.2015.



© Зеленко Зеленков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??