11 июн. 2018 г., 00:36

Самотната тя 

  Поэзия » Другая
608 3 3

Тя изглежда на жена през която са минали много любови,

но наранена от тях не престава да търси все нови и нови.

Тя прекрасно знае цената си и на дребно не би се раздала,

празни обещания всякакви чула и измамници разни видяла.

 

Живее инертно, и с някой невидим все разговаря,

но добре е обаче, че никога той не и отговаря.

Често вечер с приятелки пие узо с дарове морски

и пияна играе на плажа сиртаки без да и пука от хулите хорски.

 

А мъжете хапят устни и я гледат с погледи жадни

и всеки от тях си мечтае една нощ с нея поне да открадне.

Но тя се прибира сама в своята стая и сама се съблича

и заспива с надежда сама, че някой ден някой ще я заобича.

 

..................................................................Наско Енев /РИМПО/

© Наско Енев - РИМПО Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??