9 авг. 2008 г., 12:50

Самотни размисли 

  Поэзия
505 0 7
 

 

Самотни размисли

 

Среднощ е.

Дори когато с думи

болката опиша,

някак си

не олеква на душата

и не спира да боли.

Бял лист,

аз чакам,

думите не идват

пак сами,

а отвътре някъде

сърцето ми кърви!

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??