12 янв. 2017 г., 23:23

Самотното ключе 

  Поэзия » Любовная
784 2 0

Едно ключе, висящо на стената,
отключи ни внезапно аромата,
присъщ за нас и не за други,
привичния ни глас подбуди.

 

Впуснати в безкрайния екстаз,
дните ни минаваха за час,
а туй ключе, намерено из мрака,
отключи ни сърцата и заплака.

 

Забравили сме сякаш за ключето,
самотно чакащо, което
висеше тъжно на стената,
ключалката я няма на вратата.

 

 

 

© Атанас Добрев Все права защищены

Добрев 

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??