29 окт. 2019 г., 09:00

Сапиране на души 

  Поэзия
302 0 1

Здравей.
Нося мълчание.
Поеми го
в шепите си.
Същинска бомба е -
миг невнимание
и ни откъсна китките.
Поеми го внимателно.
Не задавай въпроси.
Не го взривявай.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??