31 авг. 2008 г., 09:57

Satin glow 

  Поэзия
379 0 6

център

много труден за преглъщане

нямам думи за каквото и да Е

в отворени очи

никога не гледай буквите

има риск от загубване

из полета Satin glow

три частици ексфолиант

или просто да изстържеш

гледка от прозорец преди 12

на порции

добре овкусена

изгряла на небосклона звезда

без компания

синя вода

завърти се още още

докрая

светът свъшва там

на края на рамото ти

но това Е история за лягане

златен синджир

и сълзи

в червена пластмасова опаковка

която да ръзкъсаш с Ключ

не гледай буквите

в центъра съм

отрязана с нож посредата

glow

© Зорница Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??