3 июн. 2014 г., 11:48

Сбогом 

  Поэзия » Любовная
524 0 0

                                                        Сбогом

 

Когато си отиваш,

недей се обръща.

Просто си тръгни и ме остави сам.

Недей да помисляш изобщо за връщане,

не ме съжалявай в дълги писма.

Тръгни изненадващо с най-бързите

крачки и даже за сбогом не давай ръка.

В ония минути аз много ще плача,

ала не искам да ме помниш така.

 

 

Тодор Илиев

© Тодор Илиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??